forside kinesiologi astrologi tankefeltterapi min baggrund
bøgeskov

Udtalelser fra mine klienter

Jeg ville bare fortælle dig, at efter at have været hos dig, var det som om mit sind og humør blev meget lettere, og jeg har ikke haft samme muskelspændinger som før. Det lyder underligt - men det var som om, at jeg fra den ene dag til den anden gik fra at veje 67 kg til 60 kg, og min mave/fordøjelse, ja hele min krop faktisk, fungerer igen helt optimalt! Så mange tak for din hjælp og lyttende øre.
- Sarah

Det, der har slået mig, er, at din visdom og det at se, at jeg er den jeg er, har givet mig meget - det har været en stor gave at se anderledes på min fortid.
- Reidun

Jeg har gået hos Ulla i godt 2 år for at 'få nogle personlige ting på plads'. Hun har for det meste brugt kinesiologi i sin vejledning af mig. Hun er formidabel til at lytte og samtidigt tænke veje frem for mig - der er ingen medløben og ej heller løftede pegefingre. Hun ligger lige på det sted, hvor jeg får tillid til de værktøjer, hun bruger for at hjælpe mig.
Sandheden om, at egen udvikling starter og slutter hos een selv, formidler hun med nænsom og erfaren hånd. Hendes måde at arbejde på får mig til at danne billeder, jeg kan bruge i min dagligdag.
- Hans

Hej Ulla - Jeg tænkte jeg lige ville sende dig en update. Jeg har det rigtig godt og har ikke flere gener, så jeg regner ikke med at komme igen foreløbig, men jeg er super glad for den hjælp du har givet mig! Hvordan kan det blive endnu bedre end det? TAK.
- Lea

Jeg husker tilbage på din dygtighed, der har hjulpet mig til et bedre liv. Den har hjulpet på maveproblemer, gigtproblemer og meget mere. Jeg har altid følt mig tryg i dine hænder.
Tusind tak Ulla!
- Jette

Tak for sætningerne, jeg tror de rammer centralt. Min centrering kom tilbage, da jeg opdagede, at der nu ingen problemer er med at jeg skulle forklare mig, så mon ikke det om min egen autoritet er den rette vej?
- Maja