forside kinesiologi astrologi tankefeltterapi min baggrund


Jeg har i 40 år arbejdet med naturlige energiformer i det offentlige og personlige rum. Jeg har flere uddannelser, samt en bred og forskelligartet livserfaring, bl.a. fra udviklingsarbejde i Afrika. Det har givet mig en omfattende viden og erfaring, som jeg bruger i behandlingen.

Alternativ energi og økologi. I 1977 blev jeg Arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole. I studiet fokuserede jeg bl.a. på økologisk landbrug og alternativ energi i boligen, og afprøvede i praksis alternative energiformer. I 80erne skrev jeg en turistbog om kultur og byvandringer. Generelt giver mit fag mig en kompetence til at konkretisere og løse et bredt spektrum af problemstillinger.
ulla rosenquist
Ulla Rosenquist
Alternativ behandling og udvikling. I 80erne  udvidede jeg  min praktiske erfaring i økologisk dyrkning. Desuden læste jeg astrologi og tog uddannelse på Den Danske Kinesiologiskole i flere former for kinesiologi. I 5 år praktiserede jeg kinesiologi, og astrologi fra egen klinik på Bornholm

Udvikling og kultur. I 90erne arbejdede jeg i alt godt 7 år som udviklingsarbejder i Afrika på 2 etnografiske museer og fik således både teoretisk og dyb personligt kendskab til afrikansk kultur og tankegang. Denne udvidelse af mit livsperspektiv har påvirket min holdning til livet og vil være implicit i min rådgivning.

Efteruddannelse. Tilbage i Danmark 2002 begynder jeg at behandle igen. Løbende har jeg opdateret med kurser og uddannelser: Transformationskinesiologi på Polaris Centret (2008), tankefeltterapeut hos Henrik Lund (2008), diplomastrolog fra Astrologisk Akademi (2009), anatomi og fysiologi på Skolen for Alternativ Terapi ved læge Ole Købke (2010), grundkursus i Metamedicin (2011) og Tankefeltterapeut hos Lars Mygind (2012), Kursus i Positiv Psykologi (2013), udvidet Meridian-kursus (2014).